• Les influencers Emitaz, ArethalaGalleta i Grace Villarreal

El fenòmen influencer a Andorra

Aquest passat 8 de març, Andorra va gaudir d’una experiència única en el món dels influencers i el social media, gràcies a l’agència de comunicació Ifc Company i a empreses col·laboradores en aquesta acció. 

 

Vàrem tenir l’oportunitat de rebre a 12 influencers, entre tots ells les de major influència i número de followers:  @emitaz (464k followers),  @arethalagalleta (210k followers) i @gracevillarreal (352k followers).

 

El nostre principal objectiu era difondre les millors marques d’Andorra per tal de que formin part de la vida dels usuaris i consumidors. Difondre les marques andorranes pel món mitjançant branding i lifestyle.

 

Així doncs, ens vàrem aventurar a compartir el millor d’Andorra amb els influencers, van poder viure i transmetre l’experiència d’anar de compres a Via Moda, sopar en els millors restaurants, aprofitar les sessions de beauty en establiments de bellesa, i fer activitats de neu
a les estacions del país.

Tots els influencers van poder comprar entre tots aquells complements i roba que més els va agradar, i que més encaixaven amb el seu estil.

 

Tant les empreses, com els influencers, van anar informant in situ de les activitats i les experiències majoritàriament per Instagram stories, posts a Instagram i tweets.

 

Durant la segona jornada, 9 de març, vam assistir a la conferència d’ Influencers organitzada per Ifc Company a l’hotel Plaza Andorra.  A on vam poder veure un resum de totes les activitats que van poder realitzar els influencers al Principat.

L’equip d’Ifc Company també va oferir un resum estadístic de l’impacte que van tenir les publicacions dels influencers en les darreres 24hs de l’acció, i que volem compartim amb vosaltres:

 

104 instagram stories

127.000 likes & comments

1.800.000 followers

 

Esperem que tots aquells que ens heu anat seguint en tots els esdeveniments i publicacions, hagueu gaudit tant com nosaltres d’aquesta experiència.