FAQs

Oferim aquest servei, en aquells casos on no puguem entregar el retocs sobre un peça el mateix dia o quan el client conegui quin article vol però li resulti impossible venir a buscar-lo.

Si ets titular de la targeta Via moda i el descompte en la peça és igual o inferior al 20%, el retoc és 100% gratuït.

Oferim la possibilitat de realitzar retocs “express” per als nostres clients (en molts casos per recollir-los el mateix dia i durant el cap de setmana) i en cas que ens sigui impossible, els hi enviem a domicili a ports pagats, és dir, assumits per Via Moda, quan el valor de la peça és superior a 100€.

Actualment encara no, però està previst que en breu puguem oferir aquest servei als nostres clients.

Les franquícies per viatgers resten exemptes de declarar a duana, fins a un valor de 900€ màxim per persona.

Pots subscriure’t a la nostra newsletter introduint el teu correu electrònic a l’apartat «Newsletter» de la web. Rebràs les últimes novetats, promocions i esdeveniments de Via Moda.

El termini de devolució de qualsevol article adquirit a les botigues Via Moda, és de 30 dies naturals des de la seva data d’adquisició amb un val de compra.

Només seran acceptades aquelles devolucions de producte, amb l’etiqueta original de l’article, en perfecte estat, sense haver estat utilitzats, sense haver estat rentats, sense estar deteriorats i acompanyats del tiquet de compra associat.

Per raons d’higiene evidents, Via Moda serà particularment estricta sobre les devolucions de roba interior i banyadors, dels quals no s’acceptaran canvis o devolucions.