sol·licita la teva targeta Via Moda

Sol·licita AQUÍ la teva targeta Via Moda

Serveis

Modisteria gratuïta
Retocs gratuïts en tots els articles (fins a un descompte màxim del 20%).
Rebaixes Privades
Comunicació anticipada i accés exclusiu a les Rebaixes Privades.
Col·laboradors
Presenta la teva targeta VIA MODA en aquests col·laboradors associats i beneficia’t de grans avantatges i experiències úniques.
Personal Shopper
Vols renovar el teu armari i necessites ajuda per fer-ho? T’oferim un servei exclusiu de Personal Shopper a la teva disposició. Pròximament.
Pagament a crèdit
El titular de la targeta VIA MODA que hagi signat el contracte “Targeta de Crèdit” (restringit per a residents a Andorra) podrà fraccionar els pagaments de totes les seves compres amb les següents opcions de pagament: fi de mes*, 30 dies, fi de mes/30/60*. (*) compres efectuades fins al dia 23 del mes anterior. Sense interessos i sense despeses de tràmits bancaris.
Descomptes fins a un 13%
El titular de la targeta VIA MODA no resident, es beneficiarà tot l’any de descomptes que seran proporcionals al volum de les compres que efectuï a qualsevol botiga del grup: fins a 599€ (0%), de 600€ a 1.199€ (3%), de 1.200€ a 2.499€ (5%), de 2.500 a 3.999€ (7%), de 4.000€ a 5.999€ (10%), a partir de 6.000€ (13%). Excepte per articles amb promoció/rebaixes.
Targeta regal, un encert segur!
Infinitat d’ocasions per fer un regal: aniversaris, Nadal, Dia del Pare, Dia de la Mare, Sant Valentí... Tria l’import i el destinatari triarà el seu regal entre les millors marques de moda. Imports disponibles: 20€, 50€, 100€, 200€ i 500€.
Wifi gratis
Wifi gratuït i il·limitat a les nostres botigues ARMANI JEANS, BUICK, DESIGUAL, LEVI'S, MíTICS, OPTIONS+, SHIBORI, SOHO, URBAN i també al Centre Comercial ILLA CARLEMANY.
Pàrquing gratuït
Pàrquing gratuït a les botigues Via Moda dins el Centre Comercial Illa Carlemany per cada compra superior a 40€ (1 hora) i a la resta de botigues del grup, per cada compra superior a 90€ (1 hora).
Entregues a l’hotel/domicili
Oblida’t de carregar amb les teves compres Via Moda, te les portem a l’hotel (només vàlid per a hotels d’Andorra la Vella i Escaldes – Engordany) o al teu domicili, en determinats casos i prèvia consulta amb la botiga.
Obert 361 dies/any
Obrim de dilluns a diumenge tots els dies de l’any excepte els dies: 1 de gener, 14 de març, 8 de setembre i 25 de desembre.
Servei Post-Venda
Oferim un excel·lent servei de Post-Venda amb un elevat grau de satisfacció per part dels nostres clients (resolució d’incidències, informació complementària, demandes puntuals d’articles concrets, devolucions,...)