Sobre Via Moda

viamoda_history

Història

L’any 1968, es va obrir la primera botiga del grup VIA MODA. Actualment comptem amb 27 botigues totes elles situades al Principat d’Andorra, ubicades en les millors zones comercials d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, cada una mantenint la seva pròpia identitat amb una arquitectura i disseny singulars, creades per assegurar la millor experiència de compra als nostres clients.

VIA MODA, sempre a l’avantguarda en la distribució de roba i accessoris per a dona, home i nens, ofereix una àmplia varietat de marques reconegudes internacionalment i productes d’excel·lent qualitat.

Our Mission

Mantenir-se líders en la distribució al detall d’articles de roba i complements al mercat andorrà, sempre aportant totes aquelles novetats i marques que representin la millor proposta de valor per als nostres clients. Contribuir a fer més feliços al nostres clients la nostre raó de ser.

Our Values

Els valors que ens uneixen son: responsabilitat, compromís amb les persones i el país, implicació, honestedat i treball en equip.

Our Team

VIA MODA continua sent una empresa familiar mantenint encara als òrgans de govern les persones que la van fundar. Aquestes, han exercit un paper fonamental en el seu creixement i prosperitat, juntament amb les noves incorporacions que han seguit impulsant l'avanç diari i la seva transformació.