abriga’t del fred amb estil!!

Descobreix les marques de les millors jaquetes per protegir-te del fred i no perdre el teu estil!

Peuterey és un cim del Mont Blanc: un lloc de majestuosa bellesa, on la terra i el cel s’uneixen, on les grans altures i les línies verticals es converteixen en una. Els tres punts vermells, el logotip de la marca, en són una representació gràfica.

Una combinació perfecta de comoditat, practicitat i disseny contemporani, són autèntics elements fonamentals de tots els armaris. Multifuncionals i versàtils, acompanyen totes les activitats amb dinamisme, en qualsevol condició climàtica: les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Des de la roba exterior Peuterey, s’ha desenvolupat un aspecte total per a un estil de vida en moviment continu, en entorns metropolitans i naturals, per a entorns de negocis i per al temps lliure fora de la ciutat.

Orgullosament italiana, la marca pensa globalment i ja és present als aparadors i llocs més prestigiosos de les compres internacionals. Les jaquetes de Peuterey es fabriquen amb mans expertes a través de llargues i meticuloses etapes de treball, d’acord amb uns estàndards qualitatius molt exigents.

La història de TATRAS va començar el 2006 com un gran somni emprenedor. En només 10 anys, la marca es va crear un lloc al mercat internacional de jaquetes de gamma alta, desenvolupant una sinergia perfecta entre producte, comunicació i distribució.

Un aspecte urbà modern, caracteritzat per teixits tècnics d’alt rendiment i un ajust contemporani que és prim sense ser excessiu, es combina amb una atenció sofisticada als detalls i la recerca de noves solucions de disseny. Tots els teixits utilitzats són el resultat d’anys d’investigació destinats a crear teixits d’alt rendiment que són extremadament lleugers en comparació amb qualsevol teixit tècnic de la mateixa categoria i que sovint es fabriquen exclusivament per a TATRAS d’acord amb el seu estil. Igual que les impressions exclusives que s’ofereixen en els colors de les tendències més actuals. Cada producte TATRAS té la seva pròpia història que comença amb la selecció dels millors materials i acaba amb el disseny. D’aquesta manera podem estar segurs de dedicar la cura i atenció necessàries per tal de perfeccionar cada detall.

VUARNET, l’emblamàtica marca francesa dels anys 80! les peces Vuarnet representen l’excel·lència i garanteixen la millor protecció contra el fred!

Al 1984, durant els Jocs Olímpics de Los Angeles, Vuarnetera un dels patrocinadors oficials que els meteoròlegs de diferents emissores de ràdio americanes van encunyar la frase “Avui és un dia Vuarnet” per a evocar un dia ple de sol i de promeses.

Han mantingut aquest lema per a convertir-lo en el fil conductor dels viatges dels exploradors, fotògrafs i esportistes. Comparteixen aquesta passió per l’aventura a plena llum, una passió que s’encarna a través dels viatges, el moviment, la cerca de la llibertat i l’autenticitat.

CANADIAN, els seus models i materials provats en la pràctica d’activitats a l’aire lliure, són peces versàtils amb les que es pot caminar per la natura i després seure a una cafeteria al centre de la ciutat, sentint-se amb estil en ambdues situacions. Les jaquetes són tant per sortides a la muntanya com per a les nits al voltant de clubs o festivals d’hivern. Una versatilitat possible gràcies a la selecció de materials de primera qualitat i la investigació sobre patrons i dissenys. Tot això s’enriqueix amb l’atenció al detall que marca la diferència en els productes massius.

La marca del Cape Horn es va crear després d’un viatge a l’arxipèlag de Tierra del Fuego.

El vaixell va envoltar l’última frontera d’Amèrica Llatina, un lloc geogràfic remot ple de simbolisme i història, testimoni d’aquells mariners que van desafiar les mateixes ones a través dels segles, els Horniers del Cap.

Aquests fragments del món, juntament amb l’experiència tècnica adquirida al llarg dels anys, continuen inspirant a Cape Horn.

Els productes resultants reflecteixen un esperit cosmopolita i ofereixen altes prestacions tècniques als qui busquen comoditat, qualitat i protecció en les seves peces exteriors, realçades per una paleta de colors vius i brillants.

Dekker va néixer a Itàlia al 1996 i va sorgir de la idea i intuïció d’un equip jove i unit.

Des del principi, la missió de la marca ha estat reduir la distància entre la creativitat i els desitjos dels clients.

Amb Dekker, l’estil militar es va convertir en contemporani, perfecte per a cada moment de la vida quotidiana.

Línies clares es combinen amb fabulosos i detalls històrics per a crear articles inconfusibles.Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?