Andorra Shopping Festival

El gran Andorra Shopping Festival que estaves esperant comença aquest divendres 8 de novembre i estarà ple d’entreteniments.

El primer cap de setmana és especialment emocionant i s’organitzen activitats en tots els àmbits com, la música, l’art, la gastronomia, la moda…

DISSABTE 9 DE NOVEMBRE a Via Moda:

SORTEIG DE 3 COMPRES GRATUÏTES

Sigui quin sigui l’import, qualsevol compra que facis el dissabte a les nostres botigues pot ser gratuïta! El premi serà bescanviat per un xec regal del mateix import. Cada compra entrarà en el sorteig presencial que tindrà lloc a la botiga Options+ el dissabte 9 de novembre a les 20h30.

TALLER DE CUSTOMITZACIÓ DENIM

Tota peça denim que hagis comprat la podràs personalitzar de 12h a 14h  i de 16h30 a 20h30 a la secció dona, primera planta de l’Options+.

CRISPETES PER A TOTHOM

Aprofita per menjar delicioses crispetes fetes al moment davant de l’Options+ el mateix dissabte 9 de novembre a les 20h30.

PROMOCIONS

Aquest cap de setmana també continuarem amb les promocions de  Mid Season Sale de tardor, amb descomptes fins al -50%. Els articles que també són de temporada i no gaudeixen de cap de descompte, tenen la promoció Specials Days amb un -15% en la compra de 3 articles o més.

Vine aquest cap de setmana al centre d’Andorra i deixa’t sorprendre’t per l’Andorra Shopping Festival!