Com escollir els jeans perfectes?

Renova el teu vestuari amb la veritable peça denim per excel·lència: l’afavoridor vaquer, tria l’estil que millor va amb tu.

Els jeans són una peça que no pot faltar en el guarda-roba de cap dona. Una gran alternativa per lluir dia a dia i és que depenent del disseny poden anar des d’una peça informal fins a una casual. Però més enllà del seu disseny, si hi ha alguna cosa que preocupa a les dones és donar amb els pantalons perfectes, aquell que li senti meravellosament bé a la nostra figura i va perfecte amb el nostre estil. Encara no saps quin és el teu?

Actualment gaudim d’una àmplia varietat de models jeans que permeten ajustar-se perfectament a tot tipus de cossos i necessitats. Variants sobre la cintura (alt, mitjà o baix), el tall o el calci, poden resultar afavoridors o alhora espatllar el teu look, a continuació et donem alguns consells i t’expliquem com triar els jeans segons la teva figura:

ACAMPANATS: caracteritzats per tenir un tall de camal ample en la part inferior. Ideal per a cossos sense corbes.

BOOTCUT: es caracteritzen per ser acampanats només a l’altura del turmell. Ressalten magníficament combinats amb botes o botins.

BOYFRIEND: marcats per una estètica masculina com pot associar-se al seu nom, es tracta d’uns jeans amb un tall de línies rectes, amples i sense formes. Afavoreix especialment a noies baixetes i primes interessades a transmetre major volum.

STRAIGHT: de tall recte, afavoreixen i dissimulen aquelles figures amb malucs o també aquells cossos de dones que presentin silueta de rellotge de sorra.

SKINNY: es tracta d’un model ajustat al cos, afavoreix tant a dones més “curvy” com a dones amb siluetes sense formes, d’aquí el fet que sigui el més utilitzat actualment per la majoria de dones.

SUPERSKINNY: també denominats super slim, com el seu nom indica, són aquells jeans fins i tot més ajustats que els anteriors skinny. Afavoreixen enormement a cossos prims que volen ressaltar o marcar les seves corbes, atès que queden molt adherits, com si es tractés d’una segona pell.

Ja has descobert amb quin et quedes? Troba els teus jeans imprescindibles en qualsevol de les nostres botigues del grup Via Moda Andorra i a més beneficia’t d’un important diferencial de preus respecte a Espanya i França..