Festa d’Inauguració Botiga JOTT

El dissabte 12 d’octubre de 17:30h a 20:30h, no pots faltar a la festa d’inauguració de la botiga JOTT Andorra dins el Centre Comercial Illa Carlemany!

Exposició de motos Vespa 

Del 7 al 12 d’octubre podràs gaudir d’una increïble exposició de vespes vintage davant de la Botiga Jott al hall d’Illa Carlemany.

Festa d’inauguració: Dissabte 12 d’octubre 

La festa començara a les 17h30, i comptarem amb la presència d’un DJ resident al país, que ens punxarà la millor música en directe per animar-nos la festa.

També, tots aquells que ho vulgueu, podreu fer-vos una foto divertida al photocall tàctil que instal·larem davant de la botiga i us lliurarem la vostra foto especial, sol, amb parella, família o amb amics, de forma totalment gratuïta.

Sorteig presencial de 3 jaquetes JOTT 

Per acabar de celebrar-ho, farem un sorteig presencial a les 20:30h, de 3 formidables jaquetes JOTT, entre tots aquells que del dilluns 7 d’octubre fins al dissabte 12 d’octubre, coincidint amb el dia de la festa, us hagueu emprova’t la jaqueta JOTT que més us agradi.

Recordeu que els candidats a fer-se amb la seva preuada jaqueta, hauran d’estar present al sorteig en el moment d’extreure les butlletes de la urna i que una vegada definits els guanyadors, podran escollir entre models de jaqueta JOTT per home, dona o infant.

Aquells que comprin una jaqueta JOTT  del 7 al 12 d’octubre tindran la possibilitat de participar dues vegades al sorteig i que se li retornin els diners de la jaqueta adquirida prèviament.

Podeu saber més detalls sobre la mecànica i funcionament del “Sorteig de les 3 jaquetes JOTT” a través de les següents bases legals.

Si vols saber més sobre horaris i localització de la botiga, ho podràs fer a través al següent enllaç JOTT.

“Save the date” i no us perdeu la festa de la qual us en parlarà tothom!

Botiga JOTT (Illa Carlemany)