Halloween i cap de setmana de Tots Sants!

Aquest cap de setmana, de l’1 al 3 de novembre, tenim preparades algunes sorpreses pel tradicional Pont i Halloween.


Taller pinta-cares infantil de Halloween

A les botigues d’Ovs Kids i Benetton 012 d’ Illa Carlemany, disposarem de taller pinta-cares especial Halloween. Tots els que us acosteu amb els vostres infants el dissabte 2 de novembre de 17h30 a 19h30 podreu gaudir-ne gratuïtament d’aquest taller.

Una copeta i panellets

Sempre és més agradable anar de compres si, mentre ho fem podem fer un tast dels millors panellets i d’una copeta de xampany. Disponible a les nostres botigues d’Urban, Shibori i Hugo Boss (Illa Carlemany) el dissabte 2 de novembre de 18h a 21h.

Promocions

Aquesta setmana i també durant el primer cap de setmana de novembre, podreu gaudir de diferents descomptes a les botigues Via Moda. Ara que el fred és imminent, també ho és el canvi d’armari. Què millor que aprofitar de descomptes per fer el canvi?

Aprofita les Mid Season Sale de tardor, amb marques en descompte fins al -50%. I si necessites comprar més, aprofita els Specials Days amb un -15% en la compra de 3 articles o més.

A la botiga Desigual Andorra, comptareu amb la promoció Create Your Look amb un -20% en el 2n article i un -30% en el tercer.

 

T’esperem aquest cap de setmana a les nostres botigues Via Moda! 🙂