Kaotiko

MODA ·  Dona | Home

kaotiko-ss21-via-moda-andorra-min

Kaotiko neix el 1999 a Barcelona, amb l’objectiu d’acostar la moda als carrers i de crear una comunitat de persones amb un estil de vida autèntic i fresc.

La marca fabrica a Barcelona, i busquen la inspiració de les seves peces a les ciutats i la naturalesa, integrant les tendències internacionals de moda a la seva pròpia visió. El seu producte és de màxima qualitat i absolutament atemporal.

La idea de comerç just no és una fantasia per a Kaotiko, sinó una filosofia de comerç de proximitat. En paraules de la pròpia marca “volem que Kaotiko sigui un regal per a la joventut, el futur, la felicitat i la vida”.

A LES BOTIGUES:
Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.