MOLTES VIES, UNA MODA!!

Des de Via Moda ens hem plantejat molt com ha de ser la compra després del confinament, i és que volem donar el millor servei als nostres clients. És per això que us proposem diferents vies de compra per tal de que us sentiu còmodes, segurs i amb la millor atenció possible.

COMPRA ON, QUAN I COM TU VULGUIS!

  • A LES NOSTRES BOTIGUES

A partir de l’1 de juny reobrim les nostres botigues!! Després d’aquestes setmanes de confinament, ara toca tornar a obrir, fer-ho amb tu i amb més força que mai! Tornem amb moltes ganes i il·lusió, conscients de la gran importància de l’acompliment de totes les mesures sanitàries i més compromesos que mai en oferir-te el millor servei!


  • CITA PRÈVIA

Demana hora a la botiga que més t’agradi i emprova’t la roba en un espai exclusiu per a tu. Un assessor t’ajudarà amb tot el que necessitis i amb totes les mesures sanitàries per a la teva seguretat.


  • EMPROVA-T’HO A CASA

Ara amb Via Moda, tens l’opció d’emprovar-t’ho a casa: compra el que necessitis o t’agradi, paga-ho i tindràs 7 dies naturals per a poder retornar el que no et vagi bé, abonant-te el que no et quedis. Transcurreguts aquests 7 dies, qualsevol article que retornis se t’abonarà amb un val de compra VIA MODA, sense caducitat i que podràs utilitzar sense restriccions per a la compra de qualsevol article (amb o sense descompte), a qualsevol de les nostres 23 botigues Via Moda.


  • VIA MODA A CASA

Gaudeix de VIA MODA A CASA, una experiència de compra fàcil, ràpida i còmoda però sobretot segura! La teva compra a casa en 3 senzills passos:

PAS 1 – Fes clic al següent botó i omple les dades del formulari: www.viamoda.ad/compra-des-de-casa/formulari/

(si ho prefereixes, també podràs trucar-nos al telèfon d’Atenció al Client +376 879222 i estarem encantats d’ajudar-te)

PAS 2 – Un assessor de moda et contactarà i t’oferirà via telèfon/WhatsApp la millor selecció del que necessites.

PAS 3 – Gaudeix dels avantatges que t’oferim amb la teva compra.


I TU, COM PREFEREIXES COMPRAR?

T’esperem!