OVS Kids, més gran que mai!

Via Moda disposa d’una botiga Ovs Kids al Centre Comercial Illa Carlemany. Aquí podràs trobar moda original i apta per a totes les butxaques, per a nens i nenes de 0 a 14 anys.

Ovs Kids és una marca italiana, que a nivell internacional disposa d’una xarxa de més 900 botigues arreu del món i està especialitzada en moda nens, home i dona.

Què volem dir amb què Ovs Kids es fa més gran?

El passat divendres 20 de juliol, va tenir lloc l’obertura de la segona planta a la botiga Ovs Kids.

Ara, tota la botiga ocupa un espai de 600m2, format per dues plantes:

1a planta:

En aquesta secció trobaràs un espai amb la roba New Born o per a nounats. És a dir, pels que acaben d’obrir els ullets al món: de 0 a 9 mesos. I també moda per a nena, de 0 a 14 anys. Fes-te amb samarretes que transmeten missatges divertits i fes-la l’heroïna del rock amb tutús i faldilles d’estampat tartan. La nova col·lecció de nena sorprèn amb un marcat estil rock&roll!

2a planta:

El nou espai que hem inaugurat per a que tinguis més opcions on triar. Aquí, la roba per a nens d’entre 3 i 14 anys és la protagonista. Els bàsics de sempre, dessuadores 100% cotó, samarretes de batalla per a ells a  3,99€,..l’oferta és amplia, i tenim roba que sobreviurà a les hores del pati!A ambdues plantes hem incorporat oferta de nightwear, i també accessoris i/o complements tant per a nen com per a nena.

No dubtis més, visita Ovs Kids a Illa Carlemany i vesteix als peques amb gràcia!