SUBDUED, la marca que faltava a Andorra

Subdued és una marca de roba italiana amb un ADN jove. Treballa i dissenya per a la moda “teen”,  noies entre 13 i 20 anys que s’identifiquen per un marcat caràcter espontani, juganer i refinat.

Orígens

Creada l’any 1990 per Alessandro Osini i Enrico Sconciaforni, té un característic estil bohemi amb una combinació sofisticada i casual. Els seus dissenys s’inspiren en les tendències de celebrities adolescents i en el lifestyle italià.

Botigues

Actualment, la marca compta amb 55 botigues distribuïdes per Italià, Espanya, Bèlgica i Amsterdam. Aquest divendres 8 de març obre les seves portes la primera botiga Subdued a Andorra. Podràs trobar-la a la 1a planta del Centre Illa Carlemany, on hi havia l’antiga Pepe Jeans.  

Subdued Via Moda Andorra

Estil

Els bestsellers són els tops i vestits que conquisten a les noies joves, habituals compradores de la marca.

Tops bàsics però també bohemis que es poden combinar amb qualsevol texà. Vestits estampats i lleugers per a qualsevol tarda d’estiu amb les amigues. Aquesta nova botiga a Andorra, et permetrà omplir l’armari i definir el teu propi estil amb un preu raonable.

També trobaràs infinitat d’accessoris, amb els quals podràs complementar els teus looks i per què no, marcar tendència. I perquè no som joves dos cops a la vida, anima’t i vesteix el teu estiu de Subdued.

https://youtu.be/ba12BJmagrk