Tornem l’1 de juny!!

Via Moda Andorra reobre les seves portes el pròxim dilluns 1 de juny. Després d’aquestes setmanes de confinament, ara toca tornar a obrir, fer-ho junts i amb més força que mai. Tornem amb moltes ganes i il·lusió, conscients de la gran importància de l’acompliment de totes les mesures sanitàries i més compromesos que mai en oferir-vos el millor servei.

“Tornem a obrir botigues, tornem a trobar-nos perquè sempre hem estat al teu costat”

Abans de res, tot l’equip de Via Moda vol donar les GRÀCIES A TOTS els que heu utilitzat el nostre servei VIA MODA A CASA. Agraïm la vostra confiança.

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, hem adoptat una sèrie de mesures per tal de garantir la seguretat dels nostres clients i empleats en les nostres botigues:

  • Ús obligatori de mascareta a l’interior de les nostres establiments tant per als nostres clients com per als nostres treballadors.
  • Dispensadors de gel hidroalcohòlic a la disposició del públic i del personal, ubicats en punts estratègics de la botiga (entrada, caixes, emprovadors, zones comunes d’empleats, etcètera…)
  • Reforç de la freqüència de neteja d’espais amb especial atenció en superfícies com ara poms, baranes i taulells. Addicionalment comptem amb un servei continu de neteja d’emprovadors que seran desinfectats després de cada ús.
  • Procés de desinfecció de la roba. Totes les peces emprovades seran sotmeses a elevades temperatures amb unes planxes especials, d’aquesta manera, aconseguirem minimitzar el risc que quedi qualsevol mena de resta del virus en la roba emprovada o retornada.
  • Control de l’aforament a fi d’evitar sobrepassar els límits recomanats i així reduir la probabilitat d’un possible contagi.
  • Distància de seguretat durant el procés de compra, sobretot en aquells punts on es formen cues d’espera (accés a la botiga, emprovadors i caixes).
  • Pagament amb targeta bancària via “Contactless”: tot i que ho recomanem, admetrem la resta de modalitats de pagament que acceptem habitualment.

El nostre horari genèric serà d’11h a 20h però podeu consultar informació específica de cada botiga a través del següent enllaç:  https://www.viamoda.ad/botigues-de-moda/

Moltes gràcies per la vostra confiança i col·laboració.

Esperem veure-us ben aviat!