HUGO-BOSS-STAFF-TÈCNIC-DEL-BC-MORABANC-ANDORRA_2

VESTIM D’HUGO BOSS, L’STAFF TÈCNIC DEL BC MORABANC ANDORRA

Ibon Navarro i la resta de tècnics del BC Morabanc Andorra, seguiran per tercer any consecutiu, vestint la marca Hugo Boss, gràcies a l’acord prolongat amb el Grup Via Moda.

El referent de moda a Andorra, torna a confiar amb el projecte del BC MoraBanc Andorra i seguirà com a proveïdor oficial de l’equip a la Lliga Endesa (ACB). Els tècnics tornaran a dirigir a l’equip des de la banqueta andorrana, amb l’elegància i la comoditat que aporten els vestits d’home Hugo Boss.

Els membres de l’staff tècnic varen rebre els seus uniformes a la botiga Urban, ubicada a l’Avinguda Meritxell 23, d’Andorra la Vella:

HUGO BOSS - STAFF TÈCNIC DEL BC MORABANC ANDORRA_3
D’esquerra a dreta: CHECHU BERMUDO, JOAN PRAT (Via Moda), PACO VÁZQUEZ, DAVID EUDAL, IBON NAVARRO i MIGUEL ÁNGEL RODELLAR.

Aquest acord, no només vestirà a l’Staff Tècnic, sinó que implicarà el patrocini de Via Moda en la “Jugada + Elegant” a les xarxes socials del club i també al concurs “Triple de moda” durant un dels temps morts dels partits de local, on els concursants hauran d’encistellar des d’una distància considerable, per optar a emportar-se de premi, una atractiva targeta regal Via Moda. Un concurs que s’espera poder tornar a realitzar ben aviat, desprès de la situació provocada per la COVID-19.

HUGO BOSS - STAFF TÈCNIC DEL BC MORABANC ANDORRA_1
IBON NAVARRO, entrenador del BC MORABANC ANDORRA a la Lliga Endesa.

Com en anteriors temporades, Via Moda i el BC Morabanc Andorra tornaran a sumar esforços per assolir el màxim nombre d’èxits, a través de l’elegant banqueta andorrana.

Partner-BC-Morabanc-Andorra
VIA MODA – PARTNER 2020/21 BC MORABANC ANDORRA

Per a Via Moda, partner oficial 2020/21 del Bàsquet Club Morabanc Andorra, representa un gran orgull renovar de nou l’acord i seguir recolzant l’esport andorrà, fent país.

I quina millor manera que fer-ho a través de l’actitud que aporta la moda? La teva actitud determina el teu estil, quina és la teva? #viamodaattitude #MaiSol #MaiPor #PartnersTop