#DESIGUAL X JOHNSON HARTIG

La primera col·laboració amb Hartig ja és aquí!

Desigual continua apostant per treballar amb artistes i dissenyadors que, com nosaltres, busquen transmetre optimisme i energia positiva. Amb aquestes col·laboracions, la marca aconsegueix sortir de la seva zona de confort i experimentar coses noves que aporten innovació i frescor a les seves col·leccions.

QUI ÉS JOHNSON HARTIG?

Fundador de la marca Libertine, els dissenys de Johnson Hartig naveguen en un viatge capritxós entre els clàssics old school i l’avantguarda, amb una decidida voluntat per revolucionar el prêt-à-porter. Geni de la serigrafia, els brodats i el embellishment en general, les seves creacions reflecteixen la influència de la història de l’art, de la moda, del disseny…

Al llarg de la seva carrera, Hartig ha col·laborat amb grans artistes, tant dissenyadors com artistes musicals coneguts a nivell mundial. Sens dubte, els seus dissenys s’han fet notar a tot el món!

A Desigual, comparteixen la mateixa visió del lúdic dissenyador a l’hora de crear moda: barrejar inspiracions d’una manera tan eclèctica com meticulosa; jugar amb el color, reivindicar el patchwork, combinar estampats… En definitiva, Desigual s’atreveix a divertir-se i oferir propostes sorprenents, inconformistes i rotundes.

La col·laboració de Desigual amb Johnson Hartig és, per tant, natural: perquè totes dues parts creuen decididament que MÉS ÉS MÉS. Més color, més collage, més patchwork, més mixing… Més Johnson Hartig. Més Desigual. Són molt conscients de fer les coses de la manera més respectuosa amb el medi ambient possible i tenen un esperit molt similar i una forma semblant de veure el món.

LA COL·LECCIÓ

Ideada entorn del concepte de juxtaposició d’elements, la càpsula #DesigualXJohnsonHartig és una celebració de l’excés, l’ornament, la rotunditat i el punk.

Les peces que integren la proposta són veritablement úniques. Els looks barrejen textures com a encaix, estampats de patchwork, brodats de punt de ganxo, pedreria i lluentons amb gràfics capritxosos.



Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.