ECO SOSTENIBILITAT

VIA MODA ÉS VESTIR AMB COMPROMÍS SOSTENIBLE, ES TRANSFORMAR LA MANERA DE VESTIR I TAMBÉ DE CONSUMIR.

COMPROMESOS AMB EL MEDI AMBIENT

A VIA MODA estem compromesos amb l’entorn que ens envolta, compromesos amb les persones i compromesos amb la durabilitat de les nostres peces.

Per aquest motiu, l’estiu 2019, l’hivern 2019 i també l’ hivern 2022, vàrem basar les nostres campanyes de moda sota els eslògans #BEPARTOFTHECHANGE i #VIAMODASLOWFASHION amb iniciatives de sostenibilitat que generessin consciència mediambiental:

CAMPANYA PRIMAVERA-ESTIU 2019: https://www.viamoda.ad/campanyes-via-moda/primavera-estiu-2019/
CAMPANYA TARDOR-HIVERN 2019: https://www.viamoda.ad/campanyes-via-moda/tardor-hivern-2019/
CAMPANYA TARDOR-HIVERN 2022: https://www.viamoda.ad/campanyes-via-moda/tardor-hivern-2022/

Però no ens volíem aturar aquí, “no només som moda, som actitud”, i vàrem perseguir implementar un seguit d’accions dins l’empresa per tal de minimitzar el nostre impacte ambiental en la mesura que ens sigui possible.

COMPROMESOS-AMB-EL-MEDI-AMBIENT
ECOEFICIÈNCIA

ECOEFICIÈNCIA

S’està procedint a la substitució de l’enllumenat tradicional de les botigues per tecnologia LED i s’han ajustat els horaris d’encesa i apagada de totes les llums de les nostres botigues (coincidint amb l’obertura de botiga i una hora posterior al tancament), aconseguint així, que les nostres botigues siguin més eco eficients i generin un major estalvi energètic.

Estem incorporant paulatinament, motos elèctriques en la nostra flota de vehicles, que ajuden a transferir peces demanades pels nostres clients entre diferents botigues, millorant la eco eficiència que provoquen aquests curts però nombrosos desplaçaments.

RESIDUS ZERO. 3R

Reduir. Treballem per reduir al màxim la generació de residus, com ja estem fent, per exemple amb el plàstic.

Reutilitzar. Hi ha materials amb una finalitat concreta però que, posteriorment, poden cobrar una vida sense necessitat d’una transformació. O les capses de cartró de proveïdors que des de la plataforma logística tenen ús per enviaments de productes a la botiga. O com ara les peces de roba que donem una segona vida, gràcies a un acord amb Càritas Andorrana de recollida de roba en desús, mitjançant la disposició de varis contenidors a les nostres principals botigues. Les alarmes i penjadors es tornen a posar en circulació fins al final de la seva vida útil.

Reciclar. Els residus de la companyia es destrien i es destinen a reciclatge o a un altre mètode de gestió de residus mediambiental, a les nostres Oficines Centrals, al Magatzem Central i a les botigues.

COMPROMESOS
COMPROMESOS

COMPROMESOS

Fem especial atenció a les matèries primeres utilitzades per elaborar elements corporatius, per exemple, la carpeta embolcall dels tiquets de regal que posem a disposició del client, està realitzada amb paper procedent de fonts sostenibles i molts altres elements corporatius.

Bosses de paper 100% reciclat i reciclables. A partir de l’any 2019, eliminem les bosses de plàstic per les de paper 100% reciclat, tintes amb base d’aigua i amb certificat FSC i PEFC, que certifiquen que el cartró que utilitzem prové de boscos gestionats de forma sostenible i responsable.

Targeta client digital, 0% plàstic 100% sostenible. La targeta client digital elimina completament l’ús de plàstic i ofereix una solució 100% ecològica. Això permet als clients accedir a tots els beneficis i serveis sense necessitat d’una targeta física, facilitant-ne el seu ús i també contribuint a la eliminació del PVC emprat en la fabricació de la targeta convencional.

ELS NOSTRES PROVEÏDORS

Els nostres propis proveïdors ens faciliten la informació i composició de cadascun dels articles, establint quins dels seus articles són reciclats, fabricats amb materials sostenibles o elaborats amb un procés no contaminant.

Apostem per una moda on moltes de les nostres peces, estan confeccionades amb cotó orgànic, teixits reciclats i amb certificats que acrediten la seva sostenibilitat.

ELS-NOSTRES-PROVEÏDORS
Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.