POLÍTICA DE PRIVACITAT

Hem actualitzat la nostra Política de Privacitat conforme a la nova Normativa Europea de Protecció de Dades (RGPD). Un canvi per facilitar-te la informació més transparent sobre com processem les teves dades personals i per a que decideixis com gestionar la teva privacitat.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Hem actualitzat la nostra Política de Privacitat conforme a la nova Normativa Europea de Protecció de Dades (RGPD).

 

Un canvi per facilitar-te la informació més transparent sobre com processem les teves dades personals i per a que decideixis com gestionar la teva privacitat.

Responsable Via Moda S.L.

Carrer de l’Aigüeta 2-4 4a planta

AD500 Andorra la Vella

 

Finalitat Enviament de comunicacions de màrqueting.

Gestió de la relació comercial amb vostè.

 

Legitimació Consentiment de l’interessat.

Execució d’un contracte.

Interès legítim.

 

Destinataris En cap altre cas cedirem cap dada personal a tercers, excepte sigui una obligació legal.

 

Drets Pot exercir els drets d’accés, oposició, rectificació o supressió, segons els articles 15, 22, 23, 24 de la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre de 2003.

 

SEGUEIX AMB DUBTES?

Contacti amb nosaltres:

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades al següent desplegable web:

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades al següent desplegable web:

Responsable

Via Moda S.L.
Carrer de l’Aigüeta 2-4 4a planta
AD500 Andorra la Vella

 

Finalitat

Enviament de comunicacions de màrqueting.
Gestió de la relació comercial amb vostè.

 

Legitimació

Consentiment de l’interessat.
Execució d’un contracte.
Interès legítim.

 

Destinataris

En cap altre cas cedirem cap dada personal a tercers, excepte sigui una obligació legal.

 

Drets

Pot exercir els drets d’accés, oposició, rectificació o supressió, segons els articles 15, 22, 23, 24 de la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre de 2003.

 

Responsable
Responsable de tractament Identitat Via Moda S.L. NRT: L-705430-D
Adreça postal Carrer de l’Aigüeta 2-4 4a planta

AD500 Andorra La Vella

Telèfon +376 879222
Correu electrònic aclient@viamoda.ad
Web www.viamoda.ad
Finalitat

A Via Moda tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de:

 • Facilitar al clients ofertes de productes a través del correu electrònic, SMS o trucada telefònica. Aquestes comunicacions comercials seran relatives als productes o serveis oferts per Via Moda S.L.

 

 • Programes de fidelització i informació sobre novetats de Via Moda S.L. a través de les nostres newsletters.

 

 • Gaudir d’avantatges exclusives a les nostres botigues

 

 • En base a les dades obtingudes a través de les compres realitzades als diferents establiments de Via Moda S.L., es realitzen operacions d’elaboració de perfils consistent bàsicament en la comparació del volum de compres realitzades per temporades i d’aquesta comparació assignar un descompte comercial. No es realitza cap altra operació de perfilat.

 

 • Gestionar la facturació de la targeta de Via Moda S.L. Totes les compres realitzades amb la targeta de client es realitza la factura i el corresponent càrrec bancari d’acord amb les condicions generals acceptades al fer-se titular de dita targeta.

 

 • En el cas concret de la nostra web, viamoda.ad, i únicament, amb la finalitat d’oferir-vos un millor servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús, es poden recollir les dades següents; el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, i l’activitat i la freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades es podran utilitzar amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el funcionament tècnic, i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració. Enllaços, Aquesta política de privadesa és aplicable únicament i exclusivament a les dades recollides en aquest lloc web www.viamoda.ad,  i no a les dades recollides en altres llocs web que eventualment es poden consultar a través dels enllaços, ni als enllaços d’altres llocs web amb www.viamoda.ad Galetes, En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals d’identificació de l’usuari ni s’enregistren les seves adreces IP. L’ús de galetes (cookies) es reserva exclusivament per facilitar a l’usuari l’accessibilitat al lloc web i per a estadístiques.
Legitimació

Via Moda S.L. utilitza les següents bases jurídiques de legitimació per realitzar els tractaments de dades personals:

 

 • Execució d’un contracte: Aquesta base jurídica es fa servir per poder facturar els productes adquirits mitjançant la targeta de crèdit de Via Moda. Les condicions de facturació del contracte estan especificades al formulari de contractació de la targeta.

 

 • Consentiment de l’interessat. Per poder començar la relació amb els nostres clients, recollim les dades mínimes necessàries per poder contactar amb el client. Aquesta recollida sempre es realitza amb el consentiment exprés, (lliure, informat, específic i inequívoc), del titular de les dades.

 

 • Interès legítim: Via Moda S.L. es una empresa de distribució minorista de productes de moda. El nostre interès es ser una empresa de referència al sector de la moda d’home, dona i infant; fidelitzar els nostres clients a través de accions de màrqueting directe,  d’informació de noves tendències, ofertes, noticies relacionades amb l’actualitat de Via Moda, S.L.  i fer que els clients que no son titulars de cap servei ofert per Via Moda S.L. i que visiten les nostres botigues els puguem fidelitzar. En qualsevol cas el client sempre te la possibilitat d’exercir els seus drets.
Destinataris
 • Via Moda informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers i que, en el suposat cas que s’hagués de realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia se’n sol·licitaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part de llurs titulars. Per altra banda Via Moda  podrà comunicar les dades personals dels usuaris a tercers amb la finalitat de dur a terme el lliurament de mercaderies; processar pagaments amb targeta de crèdit/dèbit; comprovar l’estat creditici i el cobrament de deutes, així com per complir tots els compromisos contrets amb els seus clients.

 

 • Es realitzen transferències internacionals de dades d’ imatges i videos ocorreguts a l’interior dels nostres espais als portals de Facebook, Instangram, Twitter, YouTube, Pinterest i Linkedin. Aquestes transferències internacionals es realitzen a països en els quals, en la seva normativa de protecció de dades, ofereixen un nivell de protecció per a dades de caràcter personal equivalent a la legislació Andorrana.  La majoria dels portals esmentats son als EUA i per tant s’aplica el tractat PRIVACY SHIELD actualment en vigor o,  son portals que estant allotjats a estats membres de la Unió Europea.
Drets
 • Dret d’accés:

 

Qualsevol persona interessada té dret a ser informada per Via Moda S.L. de les seves dades que són objecte de tractament. Via Moda S.L. li ha d’informar dins un termini màxim de cinc dies hàbils a comptar del moment en què hem rebut la sol·licitud.

 

 • Dret de rectificació:

 

Qualsevol persona interessada té dret a sol·licitar a Via Moda S.L. que les dades que són objecte de tractament siguin corregides, si són errònies.

 

 • Dret de supressió:

 

Qualsevol persona interessada té dret a sol·licitar a Via Moda S.L.  que les dades que són objecte de tractament siguin suprimides.

 

 • Dret d’oposició:

 

Qualsevol persona interessada té dret a oposar-se que les seves dades siguin objecte de tractament per part de Via Moda S.L., quan aquest no hagi obtingut les dades directament de la mateixa persona interessada.

Contacte

Si te qualsevol dubte sobre la forma en que tractem i utilitzem les seves dades personals o desitja exercir qualsevol dels drets que s’han descrit anteriorment, pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant:

 

 

 • Correu postal, Via Moda S.L.. Carrer de l’Aigüeta 2-4 4a planta. AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra

 

 

 • Personalment, al nostre servei d’atenció al client situat a la 4a planta del carrer de l’Aigüeta 2-4, AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra. Consulteu prèviament el nostre horari d’atenció trucant al telèfon +376 879222.
Seguretat

Via Moda utilitza tècniques de seguretat de la informació amb l’objectiu d’evitar l’accés no autoritzat a les dades i garantir la confidencialitat de les mateixes.

 

Via Moda manifesta que ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessàries per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

SEGUEIX AMB DUBTES?

Contacti amb nosaltres: