AVANTATGES VIA MODA

Descomptes via moda

DESCOMPTE FINS A
UN 10%

pagament a credit via moda

PAGAMENT A CRÈDIT

Rebaixes privades via moda

REBAIXES PRIVADES

PERSONAL SHOPPER

Posem a la teva disposició, un servei de Personal Shopper a les botigues Urban, Shibori i Hugo Boss, exclusivament reservat per a clients VIP07 i VIP10.

MODISTERIA GRATUÏTA

Client VM05: retocs gratuïts només per a articles d’import superior a 150€ i un descompte inferior al 20%. Clients VIP07 i VIP10: retocs gratuïts en tots* els articles. (*) Excepte si l’article té un preu inferior a 30€ i un descompte superior al -20%.

TARGETA REGAL, ¡UN ENCERT SEGUR!

Infinitat d’ocasions per fer un regal: aniversaris, Nadal, Dia del Pare, Dia de la Mare, Sant Valentí… Tria l’import i el destinatari triarà el seu regal entre les millors marques de moda. Imports disponibles: 20€, 50€, 100€, 200€ i 500€.Veure condicions d’ús.

361 dies any oberts via moda

OBERT 361 DIES/ANY

wifi gratis via moda

WIFI GRATUÏT

parking gratis via moda

PÀRQUING GRATUÏT

ENTREGUES A L’HOTEL/DOMICILI

Oblida’t de carregar amb les teves compres Via Moda, te les portem a l’hotel (només vàlid per a hotels d’Andorra la Vella i Escaldes – Engordany) o al teu domicili, en determinats casos i prèvia consulta amb la botiga.

SERVEI POST-VENDA

Oferim un excel·lent servei de Post-Venda amb un elevat grau de satisfacció per part dels nostres clients (resolució d’incidències, informació complementària, demandes puntuals d’articles concrets, canvis o devolucions*,…). (*) Termini màxim: 30 dies des de la data de compra (imprescindible presentar el tiquet de compra). Els articles retornats seran compensats amb un val de compra, excepte si és durant els primers 7 dies des de la data de la compra, en què la devolució es podrà fer amb el mateix mitjà de pagament utilitzat, prèvia sol·licitud del client.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.