Piombo_Kids_1

PIOMBO KIDS aterra a Andorra

La col·lecció més exclusiva per a nens ara a OVS Kids del Centre Comercial Illa Carlemany d’Andorra.

PIOMBO NENA (4 – 12 ANYS)

Piombo_Kids_girl_1
Piombo_Kids_girl_2

Gavardina curta i jaqueta nàutica i vaquera i jerséis en punt de vuits. Volants i ratlles combinats per a crear looks originals i cridaners.

PIOMBO NEN (4 – 12 ANYS)

Piombo_Kids_boy_1
Piombo_Kids_boy_2

Shorts Oxford i polos amb estil rugbi. Peces vaqueres i multicolors. Blazer clàssica i pantalons cargo. Una col·lecció amb estil casual elegant inspirada en la col·lecció Piombo adults.

Piombo_Kids_2

Massimo Piombo és el creador de la marca PIOMBO de Ovs Kids, una línia de moda inspirada en l’actitud urbana per als nens d’avui.

Massimo es va inspirar en la cultura urbana per a crear una col·lecció única i dissenyada amb materials de qualitat, utilitzant una paleta de colors suaus i moderns. El logo de PIOMBO és un emblema universal de la cultura urbana i es troba al centre de tots els productes.

La col·lecció es compon de molts elements com a samarretes, pantalons, shorts, dessuadores, jaquetes i molt més. La marca també ofereix una gamma d’accessoris moderns, entre els quals s’inclouen gorres, motxilles, ulleres de sol i bosses.

La col·lecció PIOMBO també és respectuosa amb el medi ambient en utilitzar materials orgànics i reciclats per a produir els seus productes.

L’estil i la qualitat dels productes Piombo Kids, la converteixen en l’elecció perfecta per als nens moderns i conscients de la moda.

Vine a descobrir la col·lecció PIOMBO KIDS a la nostra botiga OVS Kids de Illa Carlemany:

corner-piombo-kids-1-min
corner-piombo-kids-2-min
corner-piombo-kids-3-min


Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.