NOVA COL·LECCIÓ #MKGO BY MICHAEL KORS

Michael Michael Kors es prepara per a gaudir de la tardor amb una nova col·lecció i campanya per a #MKGO, amb una càpsula de roba d’oci.

La col·lecció capitalitza de manera intel·ligent l’omnipresent tendència a l’oci (de la que esperem tornar a gaudir ben aviat al 100%), oferint una gamma d’elements bàsics funcionals que busquen plasmar aquest esperit còmode i elegant. Trobem la roba de punt tècnica, els monogrames, els turmells amb puny i les soles gruixudes. Fins i tot algunes de les bosses de mà exclusives de la marca es reelaboren en un material tècnic encoixinat, cosa que marca la influència generalitzada de l’ascens de la jaqueta de plomí a la roba de carrer.

La col·lecció es realitza en un esquema de colors de taronja brillant i marró xocolata, una combinació terrosa que sembla preparada per a la tardor.

Fent un gran ús d’aquesta consistència de color, les fotografies de campanya transmeten bé la flexibilitat i l’energia de la col·lecció.

Bella Hadid és la protagonista de la nova campanya. Bella, transmet optimisme i bellesa, amb un estil simple i elegant alhora.

Et deixem la nostra sel·lecció de peces que ja pots trobar a les botigues: Shibori, Options +, Mitics i Tango!

Tags:
, , , ,


Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.