5 peces imprescindible per a qualsevol festival de música

5 peces imprescindibles per a qualsevol festival de música

Ja és primavera, amb ella floreixen les flors, els ocells comencen a cantar…a Andorra no deixa de nevar i ploure, de ploure i nevar…Si, ho sabem, però ens ho prenem amb filosofia. Perquè si Mahoma no va a la Muntanya, la muntanya anirà cap  a Mahoma. Per això, de moment trobarem la primavera a fora d’Andorra: als grans festivals de música que tindran lloc durant aquesta temporada. I com sabem que t’encanten, hem pensat en aquestes 5 peces imprescindibles per a qualsevol festival de música.

Jaqueta folk de Twin Set

La jaqueta amb serrells de Twin Set (enllaç marca), és de l’actual col·lecció Primavera / Estiu 2018. És l’ànima de qualsevol festival, però també és un fons d’armari que podem combinar amb texans, shorts o vestit.

Shorts One Tea Spoon

@Monicasors, @xeniaoverdose, @majamalnar, i @cremedemichelle, són només algunes de les bloggers que confien en la marca One Tea Spoon per als seus looks a Coachella.

Body Free People

Combina aquest body amb una caçadora denim, o la jaqueta folk que et recomanàvem a l’inici d’aquest post. Molt sovint volem donar-li un toc romàntic als nostres looks, aquest body blanc de la marca Free People complirà perfectament amb aquest missió.

Vestit Twin Set

A l’estiu ens agrada brillar, i per aquest motiu, molts dissenyadors han introduït aquesta característica en les seves peces. Ho hem vist com a tendència en sneakers (colors metal·litzats) i també amb peces produïdes amb lluentons com aquesta de Twin Set – Simona Barbieri.

Faldilla Twin Set

De la mateixa col·lecció que el vestit anterior, aquesta la faldilla la podem combinar amb una samarreta per afegir-hi contrast al look. Pot ser una samarreta del nostre grup de rock preferit, és tendència barrejar samarretes d’aquest tipus amb faldilles mitges o llargues.

twin set falda via moda andorra

Si com tu, tens alguna amiga que encara no té massa clar quin serà el seu outfit pel proper festival, si us plau comparteix el nostre post a les teves xarxes o si t’ha estat útil, fes un like!

Salut i feliç festi!