Desigual_1

ARA, TROBA DESIGUAL A LES NOSTRES BOTIGUES ON I OPTIONS+

Us informem que la botiga franquícia de Desigual com a tal, ha tancat les seves portes. No obstant això, estem encantats d’anunciar que les clientes de Desigual podran continuar trobant la seva marca favorita i la nova col·lecció d’estiu 2023 a les nostres botigues Options+ i On.

Desigual_2

Hi trobaràs una àmplia varietat de peces i accessoris de Desigual, amb tot el que necessites per a lluir radiant aquesta temporada d’estiu. Des de vestits lleugers i colorits fins als millors accessoris per al dia a dia, la nostra selecció de Desigual s’adapta a totes les edats i gustos.

Desigual_3

Ens comprometem a oferir un servei de qualitat i una experiència de compra personalitzada a totes les nostres clientes. El nostre equip estarà encantat d’ajudar-te a trobar la peça perfecta per a tu i assegurar-te una experiència de compra inoblidable.

Desigual_4

Et convidem a visitar-nos a les nostres botigues Options+ i On per a descobrir la nova col·lecció d’estiu 2023 de Desigual. No et perdis l’oportunitat de lluir radiant aquesta temporada amb les nostres peces d’alta qualitat i d’estil inconfusible que aporta la marca Desigual!

Desigual_5


Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.