BOSS x Keith Haring

BOSS X KEITH HARING

La moda i l’art sempre han trobat una forma única de fusionar-se, creant col·laboracions inspiradores que capturen l’atenció dels entusiastes de tots dos camps. Una d’aquestes emocionants col·laboracions és la unió entre BOSS x Keith Haring, un canviat de nom artista de l’art urbà. Aquesta aliança creativa ha donat lloc a una emocionant col·lecció que combina l’estil impecable de BOSS amb la icònica estètica de Haring. Ara, els amants de l’art i la moda poden trobar aquesta col·laboració a la botiga Hugo Boss del Centre Comercial Illa Carlemany, de VIA MODA Andorra.

Boss-x-Keith-Haring_00-min

La col·laboració BOSS x Keith Haring és una fusió vibrant de moda i art que celebra l’audàcia i l’expressió individual. Inspirada en les emblemàtiques obres de Haring, la col·lecció presenta dissenys exclusius que capturen l’energia i l’esperit de l’art urbà. Les peces de vestir i els detalls de la col·lecció estan impregnats dels emblemàtics motius de Haring, com les seves figures en moviment i els seus traços distintius.

Boss-x-Keith-Haring_01-min

A la botiga Hugo Boss del Centre Comercial Illa Carlemany, els clients poden submergir-se en aquest emocionant univers creatiu. Les peces de la col·laboració BOSS x Keith Haring estan acuradament exhibides, mostrant la sinergia perfecta entre la moda elegant de BOSS i l’expressió artística de Haring.

Boss-x-Keith-Haring_07-min

Els entusiastes de la moda i els amants de l’art troben en aquesta col·laboració una oportunitat única per a expressar el seu estil personal i la seva estima per l’art contemporani. BOSS i Keith Haring comparteixen una passió per la creativitat i la innovació, i aquesta col·laboració és un testimoniatge de la seva dedicació per a trencar barreres i explorar noves formes d’expressió.

Boss-x-Keith-Haring_02-min

La col·laboració entre BOSS i Keith Haring és una fusió emocionant de moda i art que ha donat lloc a una col·lecció impactant i avantguardista. A la botiga Hugo Boss del Centre Comercial Illa Carlemany, de VIA MODA Andorra, els clients poden descobrir i adquirir aquestes peces úniques que reflecteixen la visió creativa de tots dos col·laboradors. Aquesta col·lecció és una invitació a explorar la sinergia entre l’art i la moda, i a celebrar la individualitat i l’expressió personal a través de la roba.

Keith_Haring-min


Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.