CIESSE PIUMINI A LA FÓRMULA 1

Ciesse Piumini accelera la seva carrera cap a l’èxit gràcies a una nova i important associació amb una de les marques més emblemàtiques del món de l’automobilisme: Alfa Romeo F1 Team ORLEN .

Una combinació perfecta que veu l’esport, l’aventura i el desig de superar els propis límits com a valors fonamentals d’un projecte en el qual tots dos protagonistes representen l’esperit, la determinació i el dinamisme italians. Ciesse Piumini, l’herència del qual sempre ha estat indissolublement lligada al món de l’esport, troba la seva afinitat electiva de valors i història amb un jugador líder, que sempre ha representat l’excel·lència italiana en el món.

Ciesse Piumini veurà el seu logotip destacat en l’aleró posterior del cotxe pilotat per Valtteri Bottas i Zhou Guanyu durant els Grans Premis de Imola, Montecarlo i Monza i en aquestes ocasions també serà protagonista d’esdeveniments dedicats organitzats en col·laboració amb Alfa Romeo F1 ORLEN per a crear experiències i continguts exclusius.Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.