Com combinar les bambes Nike Huarache?

Com combinar les bambes nike huarache? Tot i que sembli missió impossible, no ho és, t’ho demostrem amb un recull dels looks més portables. Abans de començar, fem un repàs breu a la història d’aquestes bambes de running.

Inicis de la Nike Huarache

Les Nike Huarache es van posar a la venta per primer cop l’any 1991 i van ser dissenyades per Tinket Hatfield, també conegut per haver dissenyat models icònics d’Air Jordan.

El més curiós és que per dissenyar el primer model de Nike Huarache, Hatfield s’havia inspirat en l’esquí aquàtic, en la sensació d’ajust del neoprè al cos. Les bambes es van fer molt famoses entre corredors per la seva subjecció al turmell i al peu, i la incorporació de materials com la licra i el neoprè.

Pel 2018, Nike va presentar un redisseny d’aquesta bamba que s’ha definit com la nova Nike Air Huarache City, que adoptat aquest nom perquè la sola de la sabatilla disposa de l’amortiment Nike Air i el nom de City, perquè es caracteritza per ser una bamba més urbana que el seu model anterior, i que compta amb el disseny “retro” que ens recorda al model dels 90, incloent corretges que es poden regular per a una millor adaptació al propi peu.

I ara, com combinar les bambes Nike Huarache?

LOOK

El primer look és molt senzill però també va en funció de l’estil de texans que més utilitzis, aquest look és amb dessuadora, texans estil mom fit o rectes, i abric llarg.

LOOK 2

La blogger @sincerelyjules combina les Nike Huarache en blau amb un total look negre, pantalons skinny de cuir i abric de pel.

LOOK 3

Has sentit a parlar dels pantalons “Paper bag“? Són els que veus a la foto: amples com uns xinos però amb la diferència de que són de cintura alta. Es poden combinar perfectament amb una gabardina i les Nike Huarache.

LOOK 4

El look de Gigi Hadid és sporty,  com us hem explicat al principi, les Nike Huarache són bambes de running i per tant, també es poden utilitzar per fer qualsevol tipus d’esport amb top i leggins.

LOOK 5

El look de Zendaya és urbà, amb bomber i uns texans tipus boyfriend. Afegeix el seu toc femení amb unes arracades.

LOOK 6

El look més primaveral de tots, samarreta, faldilla llarga i unes Nike Huarache amb molt de color. Estem desitjant que arribi la primavera per portar outfits com aquest!

Si has arribat fins aqui pero no tens unes Nike Huarache o vols saber quins models tenim: visita Options+.

Fes like si t’ha estat útil aquest post.  🙂