Portada_CP_Company

CP COMPANY, ELEGÀNCIA I QUALITAT

CP Company és una reconeguda marca de moda italiana que ha estat creant roba elegant i d’alta qualitat des del 1975. És coneguda pels seus dissenys únics i teles innovadores, que l’han convertit en una de las marques més buscades del món. Des de la seva icònica jaqueta amb ulleres fins a les seves peces intemporals, CP Company ofereix un nivell més per a tots els que aprecien un estil modern.

CP_Company_1

L’atenció de CP Company als detalls els diferència d’altres marques de moda, ja que utilitzen materials de primera qualitat per crear les seves peces, com ara la tela Gore Tex. El seu compromís amb l’artesania també garanteix que tots els productes siguin molt durables per tal que es pugui gaudir d’aquests durant anys, sense haver de preocupar-se pel seu desgast. A més a més, cada article presenta detalls que afegeixen un toc extra de sofisticació, ajudant-los a destacar respecte a la resta de marques.

CP_Company_2

Adquirint un article de la marca CP Company, s’està obtenint quelcom especial, ja que cada peça porta amb ella un granet de la història de la pròpia marca. CP Company va ser fundada por Massimo Osti al 1975, un innovador italià que va revolucionar la roba casual a través de la seva experimentació amb teles i noves tècniques, utilitzades durant els processos de confecció de les peces.

CP_Company_3

Amb aquesta herència al darrera de cada article produït per la marca, els clients poden estar segurs que estan invertint en roba de qualitat que seguirà lluint a la moda, any rere any. Podràs trobar la marca CP Company per a home, a les nostres botigues SHIBORI i URBAN.Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.