Acord BCA MORABANC - VIA MODA

Hugo Boss vesteix al Cos Tècnic del MoraBanc Andorra gràcies a Via Moda

Natxo Lezkano i el seu cos tècnic varen estrenar el passat divendres 25 de novembre del 2022, els seus vestits d’home. I ho varen fer, novament, de la mà de Via Moda i la marca Hugo Boss.

Uns nous vestits que lluiran en tots els enfrontaments de la Lliga LEB Or durant la Temporada 2022-2023.

L’empresa referència de la moda a Andorra segueix apostant pel projecte del MoraBanc Andorra i continuarà com proveïdor oficial de l’equip. Ho fa vestint a l’Staff Tècnic. L’elegància i la comoditat seran doncs protagonistes a la banqueta andorrana.

El tècnic Natxo Lezkano assegura que la qualitat que els hi proporciona Via Moda és immillorable, donant el màxim confort i flexibilitat per desenvolupar la seva feina a les banquetes.

Per al director de Via Moda, Joan Prat, aquest acord també reforça valors i és una mostra per poder demostrar la qualitat de la marca: “És un valor no només per a l’empresa, sinó que reforça valors com el treball en equip, esperit de superació, professionalitat i passió per Andorra que compartim ambdues institucions. Res millor per posar a prova la marca que la banqueta del BC MoraBanc Andorra”.

Via Moda i el Staff tècnic del BC MoraBanc Andorra buscaran conjuntament els majors èxits possibles.Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?