Lyle_And_Scott_1-min

LYLE & SCOTT: ESTIL I TRADICIÓ

Lyle & Scott té una història plena d’artesania i innovació. Durant més d’un segle, l’empresa ha passat d’una petita fàbrica a Scottish Borders a una marca consolidada famosa per crear col·leccions editades i versàtils amb una qualitat en la qual es pot confiar.

Lyle & Scott han adaptat la seva artesania al llarg de la seva història a noves categories de productes i per produir estils atemporals i funcionals. Una història impressionant, qualitat i fiabilitat abasta generacions i avui transcendeix en un mestre d’estil modern. Lyle & Scott ofereix una gamma clàssica d’estils, accessoris funcionals i de moda.

Lyle_And_Scott_1-min

Avui dia, la marca escocesa amb els seus 146 anys d’història representa un must have, encarnant a la perfecció la síntesi entre l’elegància de la moda clàssica i el casual de tendència amb les línies de roba i accessoris de qualitat superior, obtinguts gràcies a una acurada elecció de teixits i materials i un disseny amb un inconfusible toc casual.

Entre les peces més destacades de la marca trobem les clàssiques samarretes de coll rodó, els polos, les bermudes “cargo”, les dessuadores amb caputxa i diversos tipus de jaquetes que destaquen per la seva elegància i practicitat.

Lyle_And_Scott_2-min

Una marca sòlida, fidel a l’estil casual, moderna i en constant evolució com ara treballant amb materials orgànics pels seus dissenys.

Pots trobar la marca Lyle and Scott a la nostra botiga Options +.Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.