Hackett London

MODA ·  Home

hackett-london-ss22-via-moda-andorra-min

La primera botiga Hackett es va obrir a Parson’s Green (Londres) l’any 1983 pels dos socis Jeremy Hackett i Ashley Lloyd- Jennings. Van començar venent roba i accessoris d’alta qualitat tradicionals britànics i de segona mà. L’any 85 se ‘n adonen de que hi ha molta demanda de productes nous i decideixen començar a fabricar-ne de nous.

Dos oficials de l’exercit es posent en contacte amb Hackett l’any 87 per buscar patrocinador, neix des de llavors el Hackett Polo Team que donarà a conèixer els polos de l’equip fabricats per Hackett i que, es venen finalment a la botiga. Aquest fet marca l’essència i la línia esportiva de la marca.

A LES BOTIGUES:
Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.