Jack & Jones

MODA ·  Dona | Home | Nens

Bestseller, firma de la que forma part Jack & Jones, és una empresa dedicada al tèxtil. Va ser fundada a Dinamarca l’any 1975 per Troes Holch Povlsen.

És una de les empreses de moda més reconegudes d’Europa. Jack & Jones s’ha anat situant com una de les primeres marques de roba jeans per home i està definida per diferents categories úniques: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM, ORIGINALS, CORE i TECH.

Ara també per a dones, la nova marca JJXX. Estan aquí per a redefinir el concepte d’una marca femenina, centrant-se en la confecció de peces de denim, en peces essencials i en alta costura, per a inspirar a les joves de tot el món.

A LES BOTIGUES:
Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.