Jacob Cohën

MODA ·  Home

jacob-cohen-ss21-via-moda-andorra-min

La marca de jeans Jacob Cohën va ser creada per Tato Bard Elle el 1985 a la regió de Veneto.

Els jeans de Jacob Cohën estan confeccionats amb el cotó de la més alta qualitat. El teixit vaquer està tractat amb tècniques especials que creen un aire vintage. Els processos de rentat i assecat es duen a terme de manera tradicional, i no inclouen processos químics. El disseny té en compte detalls com les costures, botons personalitzats o el folre de les butxaques dels quals tenen la seva raó de ser i han estat elegits a consciència.

Un altre dels seus punts forts és l’excel·lent qualitat de les matèries primeres seleccionades des del punt de vista de l’excel·lència en el vestir , que sempre ha estat segell d’identitat de la marca .

A LES BOTIGUES:
Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.