Michael Kors campanya primavera/ estiu 2021!

Bella Hadid, protagonista de nou de la campanya de Michael Kors, en aquesta, Bella pren Nova York en la campanya de primavera de 2021 de Michael Kors.

El director Matty Peacock segueix a Bella Hadid mentre fa un viatge discret per la ciutat a la primavera. La pel·lícula brilla amb aquesta energia de poder trobar aventures i possibilitats a casa seva. Peacock fa ús de càmeres dinàmiques per crear una forta sensació d’emoció i moviment. La pel·lícula està recolzada per la fotografia de Jason Kim, que captura Bella i la seva colla de noies amb vestits de ratlles coordinats mentre gaudeixen del moment.

Senzilla i dolça, la campanya arriba a una nota edificant d’optimisme primaveral, que ens fa somriure recordant-nos que aviat serem lliures de sortir i explorar el món que ens envolta.

Descobreix les seves noves bosses de mà i complements a les nostres botigues!Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.