MICHAEL KORS ‘COME FLY WITH US’ nova campanya primavera/estiu 2020

Michael Kors ha presentat la nova campanya publicitària per aquesta primavera 2020, Michael Kors i Michael Kors Men, amb les fotografies de Mikael Jansson i protagonitzada per Bella Hadid.

La nova campanya dóna vida al viatger modern capturant els models en ruta cap a la seva propera destinació a través de la Terminal 4 a l’aeroport internacional John F. Kennedy de Nova York. A través del fotograma i el vídeo, el jet-setter és el bessó de Bella Hadid i els protagonistes estan acompanyats pels models Hiandra Martinez i Austin Auggie .

L’aeroport és on comencen totes les aventures. “Volíem aprofitar una experiència que ens pugui fer sentir mundana i infondre-la amb estil i energia i la il·lusió que ens fa sentir viatjar cap a un lloc nou.” Segons el Director creatiu Michael Kors.


El seu estil elegant transmet una sensació de llibertat que pot coincidir amb la fugida. Els accessoris de la campanya, com ara ulleres de sol i bosses de luxe, inclosa Carmen, la marca més recent de la marca “It bag”.

L’estil de la primavera 2020 per a Michael Kors no és només una manera de vestir, és que les peces s’adaptin a l’estil de vida de les persones. Vivim vides ocupades, per això és important tenir peces que puguin mantenir-se al dia.
Bon viatge!Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.