NEW ARRIVALS!! 10DAYS LA MARCA MÉS “COZY” DE VIA MODA!

10DAYS, la marca que proclama la llibertat, la individualitat i l’autenticitat en tots els sentits! 

Ja pots trobar a la nostra botiga SHIBORI peces de la nova col·lecció de 10Days per aquesta nova temporada. 10Days és una marca que aposta per peces de qualitat per la seva durabilitat, seguint així la seva filosofia sostenible.

 

A la seva nova col·lecció, trobaràs una varietat d’opcions que reflecteixen el seu compromís amb la sostenibilitat i el benestar. Una selecció acurada de peces atemporals, de dissenys còmodes i colors bàsics, que combinen estil, confort i responsabilitat ambiental, el millor de la moda conscient en una marca.

La seva roba està dissenyada per adaptar-se al teu estil de vida actiu i dinàmic, sense comprometre la teva comoditat ni els valors ètics que t’importen. Cada peça ha estat seleccionada tenint en compte el seu impacte ambiental i la seva durabilitat, perquè puguis gaudir d’un guarda-roba que perduri al llarg de les estacions.

Et deixem alguna de les peces que trobaràs a la nostra botiga SHIBORI:

 

 

Uneix-te a nosaltres en aquest emocionant viatge cap a la moda còmoda, elegant i respectuosa amb el planeta amb Via Moda. És hora de vestir de manera conscient i sense compromisos!Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.