NEW ARRIVALS HOME!! C.P. COMPANY

C.P.COMPANY és una marca trencadora que confecciona dissenys originals. La investigació de nous teixits, teles i colors marquen els dissenys. Per això, els seus productes són peces de gran qualitat, realitzades amb nous teixits i amb un aspecte únic i exclusiu.

El més important per a CP Company és trobar l’equilibri entre la funcionalitat de les peces i la portabilitat amb l’elegància i el confort. Busquen aportar una mica més a l’usuari de la roba, que qualsevol altre tipus de peça de roba que qualsevol marca pot confeccionar. Als seus dissenys es pot entreveure la clara influència de la roba militar, de treball i esportiva.

Al principi la marca fabricava roba esportiva, per això el seu fundador era conegut com “el padrí de la roba esportiva”. Després, es va decantar pels clàssics d’armari masculins fent una interpretació inconformista d’aquest estil més funcional.

Actualment, CP Company continua sent pionera en la hibridació de models militars, de treball i esportius, combinats amb una innovadora i investigada tela italiana d’avantguarda. El resultat final és roba urbana amb dissenys fora del comú!

La seva peça més emblemàtica i reconeguda és la jaqueta “Mille Miglia”, també coneguda com “Goggle Jaquet” que es va dissenyar el 1988. La seva particularitat és que com a complement presenta dues lents transparents a la caputxa, perquè aquesta pugui ser usada com una màscara per protegir-se del fred, el vent o la pluja, i també una altra lent al canell, per poder comprovar l’hora del rellotge.

Descobreix la nova col·lecció per aquesta nova temporada a les nostres botigues URBAN i SHIBORI!Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.