NOVA MARCA!! 10DAYS

Nascuda a Amsterdam el 2007, la marca 10DAYS ha estat inspirada en una manera de viure d’esperit lliure. Guiats per la seva creença que són les coses senzilles les que aporten més alegria, defensa un estil de vida basat en l’atemporal i la comoditat, una actitud reflectida en els seus dissenys.

“Una celebració de l’estil perdurable, les nostres col·leccions destaquen la qualitat i la comoditat en tot moment. Cada peça es talla per facilitar-la. Deixem de passar tendències a favor d’un vestuari sense temporada.Defensem l’expressió personal per sobre dels dictats de la moda. Quan es tracta d’això, la nostra roba consisteix a donar-te la confiança per viure la vida que vols.”

 

 

Descobreix tota la col·lecció a Shibori by Via Moda!Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.