NOVA MARCA: KENDALL + KYLIE

Més enllà del seu paper com a models, personatges públics i prescriptores de moda, moltes s’han convertit en empresàries d’èxit amb cadascun dels projectes en què s’embarquen. Inunden titulars dia sí i dia també, acumulen milions de seguidors en xarxes socials, són autèntics referents d’estil, inspiració per a milions dones de banda a banda del globus terraqui, el seu poder tant dins com fora de la indústria de la moda és innegable, i tot això aconseguit en un temps rècord. L’imperi de les germanes Kardashian no té límits. El darrer projecte de Kendall i Kylie Jenner demostra que són imparables, les germanes del clan Kardashian han creat la marca KENDALL + KYLIE. La roba Kendall + Kylie capta l’essència imprevisible de la gent jove amant de la moda d’avui dia: segura de si mateixa, amb estil i a l’última.

La col·lecció plena de bàsics i amb les últimes tendències com a protagonistes ja està disponible a la botiga Options+ de Via Moda.

Tags:
, , ,


Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.