Powell-peralta-4

POWELL PERALTA, LA MARCA LLEGENDÀRIA DE SKATE, ARA A L’OPTIONS+

Benvinguts a l’ OPTIONS+ i a l’apassionant estil surfer! A més de les marques Independent i Santa Cruz, avui volem presentar-te una nova marca que ha estat pionera en el món del skate des de fa més de quatre dècades: Powell Peralta.

Powell-peralta-0

Si ets un skater o t’apassiona l’estil d’aquest esport urbà, segur que ja coneixes aquesta marca llegendària. I si ets nou en aquest món, presta molta atenció! Powell Peralta és una marca que ha marcat la història del skateboarding amb la seva innovació, qualitat i estil.

Powell-peralta-1

Fundada en 1978 per dos dels skaters més influents de l’època, George Powell i Stacy Peralta, la marca es va convertir ràpidament en un referent en el món del skate. Des de les seves primeres taules de skate fins als seus icònics dissenys de samarretes i dessuadores, Powell Peralta ha estat una inspiració per a milers de skaters a tot el món. Però Powell Peralta no és només una marca de skate, és un símbol de la cultura urbana i una forma de vida. El seu compromís amb la qualitat i la innovació es reflecteix en cadascun dels seus productes, des de les taules de skate al tèxtil.

Powell-peralta-2

Els dissenys de Powell Peralta són inconfusibles: des de la famosa calavera i serp del logo fins a les il·lustracions d’artistes com Vernon Courtlandt Johnson o Jim Phillips, la marca ha sabut plasmar la passió i l’esperit rebel del skateboarding en cadascun dels seus productes.

A l’ OPTIONS+, estem orgullosos de presentar la nova col·lecció de Powell Peralta per a home. Samarretes i dessuadores, la col·lecció de Powell Peralta és una mostra de la passió i l’estil d’aquesta llegendària marca.

No deixis passar l’oportunitat de conèixer Powell Peralta, una marca que ha estat una inspiració per a generacions de skaters i continua sent una referència en el món del skateboarding.

Troba el teu estil amb Powell Peralta a l’ OPTIONS+!Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.