uzi-600-projectxparis

PROJECT X PARIS, L’ÚLTIM EN MODA MASCULINA

Atenció a tots els amants de la moda masculina! Us presentem la nova col·lecció de Primavera-Estiu 2023 de la marca francesa PROJECT X PARIS, ara disponible a les nostres botigues Buick i Options+ de Via Moda Andorra.

bolemvn-600-projectxparis

La marca PROJECT X PARIS és reconeguda a tot el món pel seu estil modern i arriscat que marca tendència. Amb aquesta nova col·lecció, la marca ha superat totes les expectatives i ha creat una sèrie de peces innovadores i fresques que et faran destacar en qualsevol ocasió.

kalash-600-projectxparis

A les nostres botigues, trobaràs una àmplia selecció de samarretes, dessuadores, pantalons i molt més, tots ells dissenyats amb els millors materials per a garantir la teva comoditat i satisfacció. A més, la marca s’ha esforçat per oferir una àmplia varietat d’estils i dissenys perquè puguis trobar la peça que millor s’adapti a la teva personalitat.

soso-600-projectxparis

Et convidem a visitar les nostres botigues Buick i Options+ de Via Moda Andorra i descobrir la nova col·lecció de PROJECT X PARIS per a la temporada Primavera-Estiu 2023. El nostre amable personal estarà encantat d’ajudar-te a trobar les peces que millor s’ajustin al teu estil. No et perdis l’oportunitat de lluir la moda més nova de la temporada!