replay: dènim sostenible!

Gràcies a la col·laboració amb ISKO, Replay reforça encara més el seu enfocament en la sostenibilitat amb la introducció de Hyperflex Re-Used, en compliment dels estàndards ecològics més estrictes reconeguts internacionalment. Amb aquest producte, Replay fa nous passos cap a un enfocament de projecte ampli i coherent que afecta totes les etapes del procés de producció.

El nom en si és suggestiu: Hyperflex Re-Used està fet –o millor dit, refet– a partir de matèries primeres ecològiques, una barreja de materials reutilitzats o reciclats. Aquesta barreja de cotó reutilitzat i polièster reciclat converteix Hyperflex Re-Used en un producte doblement ecològic!

La idea consisteix a recuperar les deixalles de fibres de cotó de les pèrdues dels processos de filatura habituals. Aquesta pèrdua representa al voltant del 10% del cotó verge: una quantitat important que, gràcies a Hyperflex Re-Used, s’inclou en un nou cicle de producció, creant així cotó regenerat certificat CCS. El polièster reciclat es crea a partir de PET reutilitzat a partir d’ampolles de plàstic o altres residus certificats.

Per a aquest projecte, Replay ha aprofitat una vegada més l’experiència d’ISKO, líder mundial en producció de texans. L’objectiu era crear un producte únic que donés un pas més en el cicle de sostenibilitat que reconfirmés Replay i ISKO com a innovadors del sector.

Descobreix tota la col·lecció Hyperflex Re-Used per home i dona a la botiga Replay by Via Moda!

Tags:
, ,


Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.