total white look

TOTAL WHITE LOOK: Les millors idees per crear el look de temporada

Aquesta època de l’any ens encanta. Comencem a notar la caloreta, a portar les nostres sandàlies i cabassos. En definitiva, adaptem la nostra vestimenta. Per això hem fet una petita recerca i hem pensat en una aposta segura: TOTAL WHITE LOOK, les millors idees per crear el look de temporada.

Com aplicar-lo? Quines peces son Claus? Quin teixits podem combinar? Responem a aquestes preguntes i et donem algunes idees.

TOTAL WHITE LOOK

LOOK 1

Look senzill i còmode, ideal per anar a passejar o a la platja. Es porta amb una brusa o bodi, amb shorts de tir alt i accessoris marrons. Els complements en aquest color no fallen i són els mes habituals a l’hora de combinar un total White look.

Si t’agraden aquests shorts de One Tea Spoon, pots trobar-los a Options+.

total white look body and shorts

LOOK 2

Aquest look de @andicsinger és tot un encert. El pots portar per anar a la feina, per anar de passeig, i es fàcil: totes tenim una camisa i uns levi’s blancs a l’armari. Els complements en negre, contrasten i aporten elegància al look.

total white look white shirt

LOOK 3

El white dress és un bàsic com el little black dress. I no podiem deixar de parlar d’ell en aquest post. La peça mçes còmoda per l’estiu és sense dubte, el vestit, I el blanc és un color combinable amb tot. Si ets atrevida amb la moda, et recomanem combinar-lo amb accessoris de diferents colors com en aquest look. Li donaras un toc original al total white look.

total white look dress and vans

LOOK 4

El vestit blanc té moltísima versatilitat, en aquest look es combina amb la blazer blanca i amb complements metalitzats. En quant al calçat tenim vàries opcions. Podem portar desde sandàlies (en metalitzat o negre) a sneakers o botins.

total white look silver

LOOK 5

El mono és, probablement, la peça estrella que més veurem aquesta temporada. Aquest de la blogger @sincerelyjules és un bàsic texà, però també hi ha d’acampanats i amb volants. Amb camisa, o samarreta, sandàlies o bambes, és una peça a la que podem treure-li molt de suc.

total white look sincerelyjules

Com has pogut veure en aquest post, la clau és trobar una peça que puguem combinar de varies de maneres. També atrevir-nos amb els accessoris per donar-li aquell “toc” personal i fer teu el TOTAL WHITE LOOK.

Si aquest post t’ha estat útil comparteix-lo a les teves xarxes o fes like. <3