Coca Cola by Pinko – una col·lecció per a les amants del pop art

Coca Cola i la marca italiana de moda Pinko, s’han associat per a dur a terme una col·lecció de roba i accessoris aquesta temporada AW 2017.

Les dues marques ja van tenir l’ocasió de col·laborar conjuntament l’estiu passat, les llaunes de Coca Cola light anaven dissenyades en color rosa i amb la signatura de PINKO. Van acompanyar la presentació de la llauna amb l’organització d’una desfilada PINKO x Coca-Cola a Itàlia.

Pinko és una marca que torna a Via Moda, per a aquesta temporada d’hivern i que va ser fundada l’any 1990 pel matrimoni italià Pietro Negra i Cristina Rubini. Pinko és una firma de roba contemporània d’alta gamma. Les seves col·leccions tenen en comú la combinació entre l’streetstyle i la cultura pop.

La càpsula de Coca-Cola respon a les tendències actuals en “logomania”, com han fet altres marques com Tommy Hilfiger o Calvin Klein en les seves samarretes.

D’aquesta col·laboració entre Pinko i Coca cola, neix aquesta col·lecció que es composa de peces bàsiques com dessuadores de cotó, samarretes, pantalons de felpa o volants. També trobem la famosa bossa “Love” de Pinko, que s’han personalitzat moltes influencers, en diferents dissenys amb els colors corporatius i logo de Coca Cola.

La col·lecció de Pinko estarà disponible pròximament a les nostres botigues Via Moda Andorra.
Segueix-nos a les xarxes socials per estar al dia de tot.