CONDICIONS ÚS TARGETA REGAL

La Targeta Regal és vàlida a qualsevol botiga VIA MODA del Principat d’Andorra per adquirir qualsevol dels articles a la venda. Pot adquirir-la a tots els centres de VIA MODA mitjançant qualsevol de les formes de pagament admeses per l’empresa.

El seu valor de compra, no reemborsable, és equivalent a l’ import en euros que figura a l’anvers.

La targeta és propietat de VIA MODA. És vàlida durant un període de 2 anys a comptar des de la data d’adquisició o fins esgotar l’ import que figura a l’anvers en el transcurs de l’ esmentat període. Un cop ha perdut la validesa, la targeta ja no podrà ser utilitzada per a la compra de cap article ni per reclamar el saldo no utilitzat.

Durant els 2 anys de vigència podrà utilitzar-la tantes vegades com vulgui mentre quedi saldo positiu. El saldo disponible a la targeta és la diferència entre el saldo anterior en el moment de realitzar la compra i l’ import corresponent a la compra. Podrà consultar el saldo romanent a la targeta sempre que vulgui, dirigint-se al servei d’Atenció al Client de VIA MODA. Si el saldo disponible no és suficient per satisfer l’ import d’una compra, pot completar el pagament a través dels sistemes habituals admesos per l’empresa.

La targeta és un document al portador, a qui correspon en tots els casos la responsabilitat del seu ús. VIA MODA no es fa responsable de la seva substitució ni reemborsament en cas d’ús no autoritzat, robatori, pèrdua, destrucció o deteriorament, ni en cap altre supòsit.

Solament s’acceptaran devolucions d’articles comprats amb la Targeta Regal VIA MODA si es presenta el tiquet de compra. El reemborsament de l’ import s’efectuarà mitjançant l’abonament directe al saldo de la Targeta Regal VIA MODA o bé mitjançant un val de caixa al portador.

Qualsevol conflicte que pugui sorgir en relació a les targetes quedarà sotmès als Tribunals i a la legislació del Principat d’Andorra.

La seva utilització implica l’acceptació, tant de les condicions que figuren al dors de la targeta, com de totes les que figuren en aquest document de condicions generals d’utilització.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.