CONDICIONS DE COMPRA

1. ENVIAMENTS

Els terminis d’entrega de les comandes són de 2 dies laborables. En el cas que no es pogués complir el termini indicat, Via Moda contactarà amb el client per informar sobre el nou termini d’entrega, o per procedir a l’anul·lació de la comanda si no fos possible servir el producte adquirit. En qualsevol cas, l’endarreriment o l’anul·lació de la comanda no donarà dret al client a exigir cap tipus d’indemnització.

El cost dels enviaments és gratuït per entregues a Espanya peninsular i comandes superiors a 100 euros, i si l’import és inferior a 100 euros, el cost de l’enviament és de 10 euros. Per entregues a altres destinacions diferents a Espanya peninsular consultar a aclient@viamoda.ad.

2. DRET DE DEVOLUCIÓ

El termini per poder fer una devolució és de 30 dies naturals a partir de la recepció de la comanda. El client haurà d’enviar un e-mail a aclient@viamoda.ad per sol·licitar la devolució, i un cop autoritzada, s’haurà de fer l’enviament seguint les indicacions enviades en un termini màxim de 15 dies. Les despeses d’enviament són a càrrec del client. Via Moda emetrà un val sense caducitat per l’import de la compra.

3. PRODUCTE DEFECTUÓS

El client haurà d’enviar un e-mail a aclient@viamoda.ad indicant amb una breu descripció el problema i podrà adjuntar una foto si considera que pot facilitar l’explicació anterior. Un cop aprovada la devolució, el client haurà de fer l’enviament seguint les instruccions que se li comuniquin. Via Moda assumirà les despeses de devolució, sempre que la causa de l’anomalia sigui un defecte de fabricació i no un ús incorrecte del producte, així com les despeses de l’enviament del producte substitutiu.

Si no es pogués substituir l’article per falta d’existències i el client no estigués interessat en cap altre article, se li retornarà l’import del producte defectuós.

4. FORMA DE PAGAMENT

La targeta de crèdit li permetrà pagar de forma ràpida i segura les seves compres per internet. El pagament es realitzarà mitjançant un TPV virtual connectat directament en el portal de l’entitat bancària.

Algunes entitats bancàries disposen de mesures de seguretat addicionals, com per exemple la introducció de contrasenyes o codis de coordenades per tal de garantir la seguretat de les operacions realitzades per Internet. Li recomanem que ho consulti amb la seva entitat.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.